info@urteliv.dk
30119577

Konsultation

En urtemedicinsk konsultationen tager altid udgangspunkt i en samtale med dig og din helbredsmæssige tilstand. Vi afdækker sammen dine kropsfunktioner, livsstil og miljømæssige faktorer, for at finde ind til kernen af det, som giver dig symptomer.

Analyse

Udover en dybdegående samtale benytter jeg forskellige metoder til at vurdere kroppens tilstand. Det kan blandt andet være:

  • Irisanalyse. Læs mere om iris analyse her
  • Blodtryksmåling
  • Analyse af ansigt, hud, negle og/eller tunge.
  • Urinprøve

Din forberedelse

Inden konsultationen beder jeg dig notere/medbringe:

  • Medicinliste over hvilke præparater du tager dagligt eller ved behov – gælder også nuværende urtemedicin og kosttilskud
  • Blodprøver og/eller andre prøvesvar taget inden for det seneste år
  • Et kost- og væske-registreringsskema, så jeg har en idé om dit fundament
  • Diagnoser og allergier

Det giver bedre tid til at komme omkring analyseringen af kroppens funktioner og give vejledning.
Der findes kemisk medicin, som kan interagere med urtemedicin og derfor er det vigtig for mig at kende den behandling du får.
Tag gerne dine nyeste blodprøvesvar med-de er en del af udredningen. Husk: Din behandlende læge har naturligvis ansvaret for at følge op på disse.

Hvis du har svært ved at komme til Aalborg tilbyder jeg konsultation via Skype. Det kræver kun at du har en Skype konto med video og en stabil internetforbindelse.

Behandlingsplan

Du får altid en recept tilsendt med de urter du skal indtage. Du bliver vejledet i, hvor du kan købe dem og om det skal være tørrede urter til te, flydende udtræk, kapsler mv. Har du egen have eller finder du selv dine urter, er du velkommen til selv at lave dine planteudtræk (tinktur). På denne måde kan du spare mange penge.

En behandlingsplan fylder normalt 1-2 sider inkl. kost og livsstilsråd, så det er overskueligt.
Du kan her se et udsnit af en phytoterapeutisk-behandlingsplan

For nærmere analyse og for at følge udviklingen af din tilstand, kan det være aktuelt at du derhjemme udfylder et skema, så kan vi nemmere se fremskridtene uge for uge. Du kan se eksempler på skemaer nedenunder

Downloads: