info@urteliv.dk
30119577

Undervisning

Undervisning i det grønne 2022

Titel på kurset Dato Klokkeslæt
Minikursus i krydderurter og aromaterapi 1. juli 11.30 – 13.30
Urter til husapoteket del 1 8. juli 10.00 – 12.00
Urter til husapoteket del 2 8. juli 12.30 – 14.30

Klik under hvert enkel arrangement for at læse mere

Tilmelde dig her

Om underviseren:

Lene Andersen er uddannet phytoterapeut ® (professionel urtemedicinsk behandler) og sygeplejerske. Derfor vil der være stort fokus på den medicinske og sundhedsfremmende brug i forskellige henseender og hvornår urterne frarådes.

Husk det er undervisning og kan ikke erstatte besøg hos læge eller phytoterapeut (urtemedicinsk behandler). Mangler du en strategi til hvordan du kan få det bedre, henviser jeg til at du får lavet en behandlingsplan i forbindelse med en 1:1 konsultation i klinikken.


Undervisning på dine præmisser?

Har du flere venner, familiemedlemmer eller kollegaer som vil høre om planterne og deres anvendelsesmuligheder, da finder vi en dato, hvor alle kan.

Vi finder sammen ud af om det skal være i en klosterhave eller om I selv stiller en have eller et lokale til rådighed. Jeg medbringer urte-te, så I kan “smage” på nogle af de urter jeg fortæller om. I har altid mulighed for at få udleveret materiale.

Henvend dig her for nærmere aftale.

Eksempler på hvad et arrangementet kan indeholde:

  • Urter til fx søvnproblemer og nedsat koncentration.
  • Urter til kvinder i overgangsalderen.

Kunderne udtaler:

Mange tak for en dejlig og lærerig eftermiddag i urtehaven. Det har givet nye spørgsmål og nysgerrighed på meget mere, så jeg håber at du laver flere kurser. – Janne

Vil bare lige igen sige tak for en meget oplysende aften. Det var rigtig godt at høre om de forskellige urters virkning og jeg synes du gjorde det meget overskueligt ved ikke at have for mange med. – Inge