info@urteliv.dk
30119577

Information om et behandlingsforløb

  • Et behandlingsforløb med urter forudsætter ofte 3 – 4 konsultationer
  • Du skal normalt beregne ca. 4 uger mellem hvert besøg
  • Alle priserne inkluderer udarbejdelse af en individuel behandlingsplan
  • Du får planen tilsendt efter vores møde sammen med en lille bog om basis ernæring
  • Du kan få bestilt urteekstrakterne på recept, så de kommer direkte til din dør
  • Få vejledning i hvordan du selv kan fremstille urtemedicin
  • Husk: Alle priser er eksklusiv urter, kosttilskud og andre råvarer

Et behandlingsforløb er altid individuelt afhængig af ubalancens karakter. Hav tålmodighed – det har måske taget (næsten) et helt liv at skabe ubalancerne, så kroppen skal have tid til at komme på rette kurs. Derfor må du forvente at vi skal se hinanden flere gange. Årsagen til en ubalance i kroppen kan være kompleks og bunde i både fysiske/biologiske, mentale og/eller sociale faktorer, som kan påvirke den hårfine biokemi.

Du er naturligvis også velkommen, hvis du kun har behov for en enkelt snak for at hente inspiration og gode idéer til at øge din sundhed. Har du en akut forkølelse/influenza, kræver det også kun én enkelt konsultation.

Første konsultation: Inden vores møde sender jeg et skema pr. mail, som du bedes udfylde og sende tilbage til mig senest dagen før aftalt tid.
Ved den første konsultation, og for konsultationer med mere end 1 års mellemrum, skal 975,- være indbetalt senest dagen før aftalt tid. Beløbet opkræves på forhånd, da jeg inden vores møde har forberedelsestid. Tak for din forståelse.

Opfølgende konsultation: Du får vurderet fremskridtene for din tilstand og vi kan evt. justere i dosering af lægeplanterne. Du får samtidig mulighed for at få mere vejledning omkring brugen af planterne og lejlighed til at stille alle de spørgsmål om din tilstand, som du har på hjertet.

Klippekort: Klippekortet inkluderer første konsultation og to opfølgende samtaler. Dette vil være det bedste valg i langt de fleste situationer, da behandling med urtemedicin ofte strækker sig over 3 måneder. Du sparer herved 275,- OBS: Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Klippekortet betales via bankoverførsel eller mobile pay inden den 1. konsultation.

 

 

Betaling

Mobile pay til 30 11 95 77

Bankoverførsel til merkur bank: 8401 Konto nr.:0001280413. I emnefeltet noteres “dit navn”.

Dankort: book en tid online.

Under et behandlingsforløb er du altid velkommen til at kontakte mig med henblik på gratis råd og vejledning i relation til din plan og sundhedstilstand. Jeg henstiller til, det drejer sig om konkrete spørgsmål uden for klinikken.

 

Kontakt mig