info@urteliv.dk
30119577

Iris – øjets spejl

Øjnene siger mere end 1000 ord

En iris undersøgelse (analyse af øjets regnbuehinde) hjælper med at finde de steder i kroppen, hvor der er svagheder. Det er en test, der kan informere om, hvilke organsystemer/væv, der skal reguleres med hjælp fra urterne for at sikre funktion og udskillelse af affaldsstoffer.
Efter 3 måneders behandling med urtemedicin kan man se en væsentlig ændring i øjets regnbuehinde.

iris-ve-test-2

Iris analyse er en gammel metode til at se et menneskes fysiske tilstand. I 1953 beviste Dr. Lang at der er en direkte nerveforbindelse fra iris i øjet til hjerne og rygmarv, som videre er forbundet til organerne.

Øjet fungerer nemlig som et forlænget nervesystem fra hjernen, der modtager impulser fra kroppens væv og organer. De reagerer således biokemisk på de forandringer som er i vævet. Se det er noget som er til at forholde sig til for en med en holistisk naturvidenskabelig tilgang 🙂

Iris analyse er et meget anvendt værktøj i klinikken til at lave en helhedsanalyse af din tilstand. – og du har naturligvis mulighed for at få et billede af dine øjne med hjem til evigt eje.

Dermed kan du se beviset på om du fx har for lidt eller for meget mavesyre, har svært ved at rense ud gennem lymfesystemet mv. som er eksempler på nogle af de bagvedliggende årsager, der kan skabe dine symptomer. Det er fx nødvendigt med tilstrækkelig mavesyre til at nedbryde proteiner ligesom det bl.a. er vigtigt med et velfungerende lymfesystem i forhold til at undgå uren hud. Jeg tjekker altid om lymfesystemet virker optimalt, da et svagt fungerende lymfesystem kan have negativ indvirkning andre steder i kroppen, som fx slimhinder og hormonsystemet. Hvis man ikke tager hånd om dette (lidt ligesom en træg fungerende lever) kan det nemlig være svært at vedligeholde resultatet af behandlingen.

Iris analysen er et redskab som altid anvendes sammen med den grundige dataindsamling af din fysiske og psykiske tilstand samt livsstil.