info@urteliv.dk
30119577

Stærke knogler hele livet

Tilmeld dig her

Du får indblik i hvordan du kan styrke din knoglemasse og forebygge knogleskørhed. Undervisningen er med udgangspunkt i den urtemedicinske tradition og forskning. Du vil derfor blive præsenteret for forskellige planter, frø, kerner mv. som har vist sig at have indvirkning. Nogle virker pga. deres høje indhold af de vitaminer og mineraler andre fordi de har indvirkning på østrogenniveauerne.

Desværre er der også mad og drikke som kan forværre knoglemassen. Syre-base balancen vil derfor også blive inddraget sammen med en række andre fifs. 

Foredraget tager afsæt indenfor den moderne urtemedicin (phytoterapi) og sygdomsforståelse.

Der vil være urte-te på kanden og mulighed for at stille spørgsmål.

 

Tilmelding

Betal med dankort her

eller mobile pay 125 kr. til 30119577 – husk at opgive din email adresse og dato for foredraget, så du bliver korrekt tilmeldt.

 

Praktiske oplysninger

Dato: 16/5 2018 kl. 18.30-20-15

Adresse: Niels Ebbesens Gade 4, 1. th, 9000 Aalborg.

Faciliteter: Toilet og køkken.

Tilmelding skal ske senest 2 dage inden afholdelse. Tilmelder du dig senere bør du kontakte mig på 30119577 eller info@urteliv.dk for at høre om der er flere ledige pladser.

 

Ved afbud senest 7 dage før afholdelse gives 90 % af beløbet retur (betalingsgebyr refunderes ikke). Herefter ingen refusion. Du må gerne ændre navnet på tilmeldte på den købte billet uden ekstra omkostninger.

Kontaktoplysninger:

+45 30 11 95 77

info@urteliv.dk

—-

Husk det er undervisning og kan ikke erstatte besøg hos læge eller phytoterapeut.

Mangler du en strategi til hvordan du kan få det bedre, henviser jeg til at du får lavet en behandlingsplan i forbindelse med en 1:1 konsultation i klinikken.