info@urteliv.dk
30119577

Kundeudtalelser

Tusind tak for en utrolig dejlig foredragsrække og masser at ”kloges” af. Det har været utroligt spændende og meget givende.
Endnu engang et udbytterigt, inspirerende, spændende og herligt kursus. – Marian

Efter at have afsluttet en antibiotika behandling for lungebetændelse i starten af juli 2016, havde jeg det fortsat dårligt. Selvom jeg henvendte mig til lægen med gult slim fra lungerne og luftveje samt havde nedsat hørelse, gjorde han ingen tiltag. Da der efter 2 måneder ikke var sket en ændring i mine symptomer, henvendte jeg mig til Lene. Hun anbefalede en speciel urtete, hvor jeg efter nogle få dages indtag mærkede en markant forbedring. Nu kan jeg igen høre normalt på begge ører og den gule slim i mine luftveje er væk. Jeg er glad for at blive anbefalet en ting som fungerede for mig og som har vist sig meget effektiv. Mange tak for hjælpen! – Mand, 23 år

Mange tak for en dejlig og lærerig eftermiddag i urtehaven. ? Det har givet nye spørgsmål og nysgerrighed på meget mere, så jeg håber at du laver flere kurser. – Janne

Vil bare lige igen sige tak for en meget oplysende aften. Det var rigtig godt at høre om de forskellige urters virkning og jeg synes du gjorde det meget overskueligt ved ikke at have for mange med. – Inge