info@urteliv.dk
30119577

Foredrag 2019-2020

Nederst på siden kan du læse de praktiske informationer om betaling mv.

 

Urter til inflammation – få styr på smerterne

16. november kl. 10.30-12.30

Hør om hvilke lægeplanter, der kan anvendes ved gigttilstande og få kendskab til mekanismerne bag deres smertedæmpende virkning. Du vil lære at planterne kan anvendes på mange måder til at mindske ildebranden (inflammationen) på celleniveau og bremse nedbrydningen af brusk. Det kan både være igennem kosten, som en god kop te og udvendig brug på huden.

Plantemedicin og en overvejende basisk kost har længe været anvendt mod gigttilstande – og alt dette kommer vi ind på.

 

Urter til blodsukkeret – kontroller dit blodsukker og få en sund kropsvægt

19. november kl. 16.00-18.00

Du kan opnå en sund og stabil kropsvægt uden afsavn eller hård motion. For at finde nøglen til vægttab skal vi forstå, hvorfor du kan opleve en ustyrlig trang til sødt, og hvorfor din krop kan holde på fedtdepoterne. Vi sætter derfor fokus på de lægeurter, der kan være en hjælp til at skabe balance i blodsukkeret og øge din basalforbrænding.

 

Urtemedicin til kvinder – fri for PMS og nem menopause

23. november kl. 10.30-12.30

Vi kigger generelt på, hvad der ligger bag fænomenet PMS og hvordan lægeurter og kosten kan regulere de kvindelige kønshormoner. Når der er styr på hormonerne, vil du opleve at du nemmere kan blive gravid samt at en graviditet, men også overgangen til at være en mere moden kvinde, vil gå nemmere. Jeg vil bla. give dig inspiration til, hvordan du kan fx forebygge hovedpine, menstruationssmerter og hedeture med hjælp fra naturens apotek.

Hør også min historie om, hvordan jeg blev fri for PMS.

 

Urter til sunde knogler – stærke knogler hele livet

3. december kl. 16-18

Du får indblik i hvordan du kan styrke din knoglemasse og forebygge knogleskørhed. Du vil derfor blive præsenteret for forskellige planter, frø, kerner mv. som har vist sig at have indvirkning på opbygningen og bevarelsen af et stærkt skelet.

Desværre er der også mad og drikke som dræner knoglemassen for kalk. Syre-base kost vil derfor også blive inddraget sammen med en række andre fifs. 

 

Urter til stofskiftet – få styr på energiproduktionen

18. januar kl. 10.30-12.30

Du hører om lægeurter og ernæring som kan understøtte en sund skjoldbruskkirtel funktion. Du lærer, hvordan det er bedst at tilberede visse madtyper for at få gavn af den jod som findes i kosten, samt hvilke andre mineraler, der er essentielle i dannelsen af stofskiftehormonerne. Vi kommer desuden omkring livsstilsfaktorer, som også har en indvirkning på stofskiftet – for der er mange faktorer på spil ? 

Foredraget tager sit udgangspunkt i et nedsat stofskifte – uanset typen.

 

Praktiske oplysninger

  • Jeg har altid urte-te på kanden, så du kan få en smagsprøve på specifikke urter?
  • Undervisningen er med udgangspunkt i den urtemedicinske tradition og nutidig forskning.
  • Alle kan deltage.
  • Spørgsmål er velkomne undervejs, da jeg kan lide der er dynamik ? 

Foredragene finder sted her:

Adresse: Østerbrogade 142 st., 9400 Nørresundby

Faciliteter: Toilet og køkken. Der er glas, kopper, tallerkner mv. til rådighed.

 

Tilmelding:

Pris: 125 kr. for 2 timer.

Betal online med dankort ved at klikke på det ønskede foredrag eller med mobile pay.

Mobilepay 30 11 95 77. Oplys venligst navn og e-mail adresse samt dato for undervisning, hvis du betaler med mobile pay.

Tilmelding skal ske senest 2 dage inden afholdelse. Tilmelder du dig senere bør du kontakte mig på 30119577 eller info@urteliv.dk for at høre om der er flere ledige pladser.

Ved afbud senest 7 dage før afholdelse gives 90 % af beløbet retur (betalingsgebyr refunderes ikke). Herefter ingen refusion. Du må gerne ændre navnet på tilmeldte på den købte billet uden ekstra omkostninger.

 

Tilbud:

Grupperabat: tilmelder du 4 eller flere samlet, betaler i kun 100 kr. pr. person.

Mængderabat: Tilmeld dig alle 5 foredrag for kun 500 kr. spar 125 kr.

Du skal tilmelde dig direkte til mig, hvis du vil indløse et af tilbuddene.

Du kan tilkøbe undervisningslidse for 50 kr. ekstra. Slidse sendes efter foredraget er færdigt uanset hvornår du har betalt.

 

Kontaktoplysninger:

Sms: 30 11 95 77

Mail: info@urteliv.dk

 

Vigtig info:

Husk at det er undervisning og kan derfor ikke erstatte besøg hos læge eller phytoterapeut.

Mangler du en målrettet strategi til hvordan du kan få det bedre, henviser jeg til at en 1:1 konsultation i klinikken, hvor du får en behandlingsplan.

Lene Andersen er uddannet sygeplejerske og phytoterapeut (urteterapeut). Dette har givet hende en solid viden og erfaring indenfor integreret medicin. I klinikken tilbydes moderne urtemedicinsk behandling til at genoprette funktionerne i kroppen. Moderne urtemedicinsk behandling er baseret på den nyeste forskning om planternes virkninger, kroppens fysiologi og den ældgamle urtekundskab.