Om priserne på behandling

Første konsultation: 975,- Inden vores møde sender jeg et skema pr. mail, som du bedes udfylde og sende tilbage til mig senest dagen før aftalt tid.
Ved den første konsultation, og for konsultationer med mere end 1 års mellemrum, skal 975,- være indbetalt senest dagen før aftalt tid. Beløbet opkræves på forhånd, da jeg inden vores møde har forberedelsestid. Tak for din forståelse.

Opfølgende konsultation: 500,- Du får vurderet fremskridtene for din tilstand og vi kan evt. justere i dosering af lægeplanterne. Du får samtidig mulighed for at få mere vejledning omkring brugen af planterne og lejlighed til at stille alle de spørgsmål om din tilstand, som du har på hjertet.

Klippekort: 1700,- Klippekortet inkluderer første konsultation og to opfølgende samtaler. Dette vil være det bedste valg i langt de fleste situationer, da behandling med urtemedicin ofte strækker sig over 3 måneder. Du sparer herved 275,- OBS: Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Klippekortet betales via bankoverførsel eller mobile pay inden den 1. konsultation.

Ved udeblivelse eller afbud samme dag: 500,-

udvalgt_17

  • Et behandlingsforløb med urter forudsætter ofte 3 – 4 konsultationer
  • Du skal normalt beregne ca. 4 uger mellem hvert besøg
  • Alle priserne inkluderer udarbejdelse af en individuel behandlingsplan
  • Du får planen tilsendt efter vores møde sammen med en lille bog om basis ernæring
  • Alle priser er eksklusiv urter, kosttilskud og andre råvarer
  • Bestilling af urteekstrakter og rådgivning om hvor urteprodukter kan købes
  • Vejledning i hvor du selv kan finde urterne og bruge dem

Betaling

Betal med dankort når du booker en tid online.

Ved personlig booking: Mobile pay til 30 11 95 77 eller kontant.

Køb klippekort med visa/dankort eller overfør beløbet til merkur bank: 8401 Konto nr.:0001280413. I emnefeltet noteres “klip + dit navn”.

Under et behandlingsforløb er du altid velkommen til at kontakte mig med henblik på gratis råd og vejledning i relation til din plan og sundhedstilstand. Jeg henstiller til, det drejer sig om konkrete spørgsmål uden for klinikken.

Book online eller henvend dig her