Min filosofi

Det giver mening for mig at benytte naturens spisekammer. Både for at holde os sunde og raske, men også når vi bliver syge/har skavanker, da vi her finder de midler, der skal til, for at styrke kroppen og vi igen kan få det bedre. Vi finder et kompleks indhold af forskellige aktive indholdsstoffer, hjælpestoffer og liv i planterne – alle elementer, som vi behøver. Dette vidste de kloge koner, munkene samt medicinkyndige rundt om i verden. Urtemedicin benyttes stadig flere steder Europa og er særlig anerkendt i Kina og Indien, vel at mærke blandt læger inden for det etablerede sundhedsvæsen.

Der er mange forskellige faktorer, der kan påvirke vores sundhed og risiko for sygdom. Det er således både det vi spiser, smører på os, vores tænke- og handlemønstre, fysisk aktivitet, sociale relationer, kærlighed og tro som har betydning for god helse.

Grundlæggende er naturlig kost og drikke essentiel, for at kroppen har de byggesten og ressourcer som det kræver, for at alle kroppens funktioner fungerer optimalt. Med andre ord er det nødvendigt at indtage fast substans som det er muligt at fordøje, optage og bruge af cellerne. Således får vi fundamentet for en sund psyke og fysik overskud.

Jeg praktiserer selv yoga og anser sund livsstil med integration af krop og sind som essentiel for menneskets trivsel. Som et led til god helse, anser jeg en primær vegetarisk kost som essentiel.